Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Уважаеми потребители,
Бихме искали да ви информираме относно важността на честната и прозрачна конкуренция в нашата платформа. За да гарантираме справедливост и равнопоставеност за всички участници, е от съществено значение да спазвате правилата и условията на нашата класация.
Молим всички потребители, които участват в надпреварата за призовите места, да бъдат бдителни и да докладват всяко подозрително поведение или явно нарушение на правилата. Това включва случаи на манипулации, използване на забранени методи или други действия, които могат да компрометират честността на състезанието.
Призоваваме ви да бъдете активни и отговорни участници в нашата общност. Докладването на нарушения своевременно ще ни помогне да предприемем необходимите мерки и да предотвратим налагането на наказания. Ако установим, че някой умишлено не е докладвал за нарушения с цел лично облагодетелстване в класацията, ще бъдем принудени да наложим моментални и строги наказания. От днес нататък няма да правим компромиси с това правило. Нашата цел е да поддържаме честна и справедлива конкурентна среда за всички участници.
Нека заедно създадем среда, в която всеки има равни шансове за успех и където усилията и уменията са основните фактори за постигане на високи резултати.
Благодарим ви за разбирането и съдействието!
С уважение,
Екипът на djagi.com
Благодарим ви на вашия прекрасен екип. Успех
ceci_85 Научете се да четете правилно!!! Никъде не е написано "абсолютно всеки" , на заядливи коментари не отговарям !!!
В 70% от играещите умишлено бавят с цел изнервяне на опонента и това е нечестна игра.Удобно за всички бавещи е да се оправдаят с "проблеми" с нета.Има начин да се разбере, дали проблема е в интернета и кога не?Точно същия проблем имах вчера в Ябълкова градина и беше за 20-25 секунди, изчезна таймера, което показа , че имам проблем с нета, пропуснах ход и изгубих играта .Това се случва за кратък период от време ,за секунди, не и през цялата игра.Бавещите "спят " по време на цялата игра до 2 или 3 -та секунда ,тогава местят и това е целенасочено.В 99% от играещите са "стари" играчи с нови акаунти и не бавят защото не познават игрите, а защото така им харесва?Пробвах да играя огледална бавна игра като бавещите, точно с бавещ играч,дразнещо е и не е честно.Или намалете времето за ход или който играе повече от 3 или 5 хода след 3-та секунда през цялата игра - да има опция за докладване на такива играчи.
Зависи от причината за бавене. Имах партка, която умишлено бавеше/ в белота с елиминации/, което естествено ,че е дразнещо , и на въпроса ,защо го прави, отговори, да дразнела опонентите. Да но , нали се сещаш/отговорих и/,че това може да се тълкува като подсказка. Спрях да играя с нея, даже я блокирах В друг случай/ на табла, пак в турнир -там няма причина да , освен донорска, но се оказа, че човека печал чушки
. Но има един вид бавене или задържане на карта , и почти винаги се оказва, че парта му държи 9-ка , или 10-ка/ ако играта е бе коз/. Точно поради тая причина , в турнирните игри , бави ли/ че доклад и да подадеш, там, на записа не се вижда това/съм за най-краткото време и отстраняване на играча и наказание.
Може ли да обясните какво е това с процентите под рейтинга , не го разбирам
игралсам с хора които бавят но явно от нета е затова
_Kobra не се заяждам, а те питам чисто човешки!!! На абсолютно всеки може да се наложи по време на игра да отиде до тоалетна или до мивката най - малкото!!! Е според теб това нарочно ли бавене е на играта?
tornado2 , когато бавенето е от Нета , горе в дясно , в Жълт цвят е , ако е в Зелено, ясно е ,че не е от нета. Аз съм ЗА отстраняване на играча и наказание/ след като е подаден сигнал за некоректна игра, и преглед от екипа/.
В ябълковата градина , като ти дойде ход да местиш и на всеки 5 секунди играта ти показва кои 2 плодчета да разменим . В повечето случаи виждам опонента как се бави до последната секунда без нищо да прави и тогава мести хода си . Може би ако се премахне да не подсказва кои ходове да местим , то ще е по честна изиграна .
Няколко пъти ми се е случвало в турнирни игри, белот или 3,5,8, в ключови моменти, когато водя много, изведнъж да ми "забие нетът". Противниците веднага не ми оставят време и печелят. Междувременно вярвам, че това не е случайно. Някой има ли представа дали това може да бъде предизвикано нарочно? /нямам предвид някой да прекъсва моя личен интернет, а да влияе съзнателно в сайта на връзката на друг човек на масата/